Tårnagenthelg - for 9 åringer


Velkommen til Tårnagnethelg for 9-åringer

 

 

- Det var driiitskummelt!

- Men jeg klarte det! 9-åringen er begeistret etter å ha vært oppe og avslørt hemmeligheten om hva som står skrevet på klokkene. Med skikkelig sikring kjentes det nok farligere ut enn det var å klatre de atten loddrette meterne opp stigen. - Jeg kunne nesten se huset mitt fra tårnet!

Dagen før var det møtet med middelalder-nonnen Sigrid som var det kjekkeste, da de var med på en tidsreise tilbake til 1200-tallet og var (nesten) ekte pilegrimer, og fikk høre om helgenen St.Svithun.

Gjennom Tårnagenthelgen skjer det mye. Skattejakt, labyrint i kirkerommet og møte med Paulus er bare litt av det. Oppdrag løses, Agentpølser spises, Tårnagentsangen synges. 9-åringene får med seg gode opplevelser gjennom Tårnagenthelgen.

Pilegrimsvandringen fredag: Vi går en rute fra Jernaldergården, via Ullandhaug, UiS og til kirken. Oppmøte fredag blir da utenfor (den gamle) porten ved Jernaldergården. Barna kan ikke ha med sykler, rullebrett, rulleskøyter eller sparkesykler – vandringen ender opp i kirken. Bekledning etter været. Vi skal være ute i 3 timer.

Mer info og påmelding kommer våren 2020.

Tårnagnethelgen pleier å være i mai/juni.

 

 

 

Kontakt:


Menighetspedagog
Jane Brynie Baltzersen
51 59 93 54
Send e-post

Tilbake