JUL I KIRKEN - NB PÅMELDING


Julaftens gudstjenester får begrensede plasser, og krever påmelding. Den gode nyheten er at den også blir streamet og tilgjengelig på et tidspunkt som passer deg.

 

24. desember -julaftengudstjenester i Madlamark kirke. 

Påmelding åpner mandag 14.desember kl.0900, og gjøres ved å klikke HER

kl 13.00 

kl 14.00

kl 15.00

kl 16.00 (ubekreftet)

Forbehold om forandringer 

 

Fyldigere informasjon:

Kort julegudstjeneste når det passer deg.

Selv uten rom i herberget ble Jesus født – selv med korona og strengt smittevern så blir det jul! Også i Madlamark kirke.

Julaften blir det flere svært korte gudstjenester i Madlamark kirke, med begrenset plass. I skrivende stund vet vi ennå ikke om vi får lov å ha 50 eller 200 tilstede i hver samling.

Det vi vet er at det blir korte gudstjenester på 25-30 minutter med fokus på julestemning, julesang/musikk, juleevangeliet og juleglede, med god smittevask mellom samlingene. Sannsynlige tidspunkter er kl.1300, 1400, 1500, og kanskje kl.1600. Med forbehold.

Vi vet også at det blir påmelding til disse samlingene – den åpnes digitalt via www.imarka.no mandag 14.desember kl.0900. Har du ikke mulighet til å melde på digitalt, ring eller send en mail fra samme tidspunkt. I påmeldingen vil de endelige tidspunktene være tydelige, og fulltegnede gudstjenester ikke mulig å melde seg til.

Og vi vet at samlingen blir filmet og streamet og tilgjengelig på menighetens Facebookside og menighetens Youtube-kanal fra kl.1300 på julaften. Du kan da samle familien rundt TV / PC og se en kreativ og stemningsfull julesamling på det tidspunktet som passer dere best. Før middagen? Mellom middag og pakkene? Som et pusterom sent på kvelden? Men det aller fineste er å være tilstede i kirken – meld på din kohort snarest når påmeldingen åpner. Det blir jul!

 

Tilbake