Kaizers-fan ga videre sin attraktive gevinst


En rørende historie om et stort hjerte.

(foto: Marian Strand)

Årets hovedutlodning på julemessen hadde en seiltur med Helge «Omen Kaizer» Risa, kjent som mannen med gassmasken i Kaizers Orchestra, som hovedgevinst. Dette gikk ikke upåaktet hen blant bandets fan-skare. Nå må det sies at timingen for denne gevinsten var helt perfekt – Kaizers annonserte sin «oppstandelse fra de døde» etter ti års pause, midt i menighetens loddsalg-periode, og fans fra hele landet oppdaget julemesse-utlodningen gjennom facebook. En seiltur med Helge Risa ville svært mange vinne, - og de kjøpte lodd via vipps. I mengder.

Hovedgevinsten havnet hos noen i Madlamark. Men Kaizers-fans vant flere av de andre gevinstene. Blant dem en av de andre kjekke opplevelsene: gavekort på kr.2000,-på trampoline- og klatresentret Air by Bolder på Forus. Dette ble vunnet av ei ung dame bosatt i Holmestrand, ved navn Mari Røed Høstfet, - ikke umiddelbart enkelt å få utnyttet en klatrepark på Forus når du bor på østlandet. Men Høstfet visste råd – og viste et hjerte av gull:

- Kan ikke dere hjelpe meg å finne en familie i området som ikke har råd til å gjøre noe slikt med sine? spør Høstfet når vi ringes. Jeg blir målløs – to tusen kroner gis bort! Fordi hun vet at dette kan glede andre. Jeg får idèen til denne artikkelen – og mener at vi som menighet sammen må klare å finne noen å glede. – Forresten, fortsetter Høstfet, - så har jeg tenkt på at jeg vil bidra med en tusenlapp jeg også, så de også kan få seg et godt måltid i bursdagsfeiringen.

Wow! Plutselig var det penger nok til en hel barnebursdag for 11 barn, med god pizza inkludert. Air by Bolder samarbeider med Matsalen som serverer deilig italiensk pizza. Jeg kjenner at jeg blir berørt, og takker Høstfet for hennes varme hjerte og fantastiske gave. Dette vil definitivt glede noen. Men hvem?

Oppdatering: På nyåret er gevinsten delt ut til en alenemor med to barn - Den største glede man kan ha…

Tilbake