Familiefokus


Menigheten er et treffsted for familier.

 

Madlamark kirke skal være et sted hvor familier møtes, blir nettverk for hverandre, barn og voksne får venner, og man kan hjelpe hverandre med både tro og oppvekst.

Konkret bruker menigheten for tiden noe stabsressurser til å løfte familiefokuset spesielt.

Ta kontakt om du lurer på noe: Anne Marte Aasen annemarteaasen@gmail.com 

FamilieTaco er fredagskos og fellesskap i en avslappet og uhøytidlig ramme i kirken. Cirka en gang i måneden. Påmelding til Anne Marte, se under kontaktinfo. Neste Familie Taco er 24. mai kl. 17.00.

FamilieKRIK er møtepunktet for småbarnsfamilier som ønsker bevegelse og action. KRIK står for Kristen Idrettskontakt, men denne avleggeren har mer fokus på lek, bevegelse, friluftsliv og fellesskap enn gym og idrett. Litt uregelmessig møtes barnefamilier i gymsal på en skole i nærheten, eller i eller utenfor kirken. Knytt deg til gruppen på facebook for å få nødvendig informasjon. FamileKRIK er 12. mai og 26. mai kl. 13.30.

Kirkemiddag arrangeres første tirsdagen i måneden for hele menigheten, kl.1630. Særlig er dette et kjekt møtested for barnefamilier. Ingen påmelding, men familiepris på kr.200,-. Neste Kirkemiddag er 4. september.

 

Tilbake