LysVåken for 11-åringer


Herrrrrlighet for ei helg!!! Lys våken er en viktig tradisjon i Den norske kirke, en unik opplevelse for livet for tusenvis av elleveåringer hvert eneste år. Her får barna får utforske kirken og troen sammen med andre.

Les hele invitasjonen her.

Det høres knirking i luftmadrassen mot kirkegulvet. Noen ligger og vrir seg og sliter med å sove fordi det er for varmt. Eller var det kanskje på grunn av alle inntrykkene eller de skumle lydene i kirken? Klokka har passert midnatt, og det nye kirkeåret har begynt. Det er advent. Og det har vært mange inntrykk og opplevelser på kort tid. Når de våkner i morgen tidlig er det litt trist, for da er LysVåken snart slutt. Det er bare gudstjenesten igjen. Men den er det bare å glede seg til!

Gjennom helgen får 11-åringene noen gode kirkeromsopplevelser, de lærer viktige ting for livet, de får hoppet i hoppeslottet, pyntet litt på hverandre (!!!???), og ikke minst hatt det kult sammen med nye folk de skal gå på ungdomsskolen med.

Særlig flott er det å slukke alle lysene i kirken, og tenne hvert sitt lys fra Jesus-lyset. Bare snart ungdom - men likevel et lys i verden. Det handler om å være våken. For hvem eller hva da?

Nå har du et inntrykk av hva som gjør denne helgen til den kjekkeste - ever!

(obs: det er også fullt mulig å være med og likevel sove hjemme hvis du ønsker det). 

 

Tidspunkt i 2023:

  • Fra Lørdag  2. desember, kl. 17.30
  • Til Søndag 3. desember, kl. 12.30

Påmelding HER

Se film fra LysVåken i Stavangerkirkene fra 2019!

 

 

Kontakt:


Menighetspedagog
Jane Brynie Baltzersen
51 59 93 54
91 77 40 63
Send e-post

Kateket
Christian Tvedt
922 41 274
Send epost

 

Tilbake