Gen X


Bli med på møte i GEN X ? Mandag 23.april kl 20.00

 

Tema:
«Personlig datasikkerhet»

Foredragsholder: Olav Espedal – tidligere sikkerhetsekspert på Politihøgskolen, nå sikkerhetsansvarlig i Hatteland Group.

Lyst å høre mer om datasikkerhet, og spesielt om hva vi som privatpersoner må være obs på og ta hensyn til. Hva man kan gjøre for å beskytte seg? Hva bør man absolutt ikke gjøre? Hva vil framtiden bringe?

Y's men Gen X
Y's men Gen X er et supplement til den eksisterende Y`s men klubben, og vil fokusere på samfunnsaktuelle, spennende emner og felleskap for en yngre generasjon voksne. Vi ønsker å utvide horisonter, styrke troen og samtidig bygge gode relasjoner og felleskap. Kveldene vil bestå av spennende foredrag, mat og kveldstanker.

https://www.facebook.com/events/847240092123783/

Bli med på første møte i GEN X ?
MANDAG 29.januar kl 20.00
Tema denne gangen er:
«Smarte Byer / Smartbyen Stavanger»
Foredragsholder: Gunnar Crawford – Smartbysjef i Stavanger kommune

Har du lurt på hva Smartby betyr? Har du lurt på hva i alle dager som gjør Stavanger til den smarteste byen av alle? På kveldens foredrag får du svarene fra ham som vet aller mest som smartbyer – selveste smartbysjefen i Stavanger kommune.

Y's men Gen X
Y's men Gen X er et supplement til den eksisterende Y`s men klubben, og vil fokusere på samfunnsaktuelle, spennende emner og felleskap for en yngre generasjon voksne. Vi ønsker å utvide horisonter, styrke troen og samtidig bygge gode relasjoner og felleskap.
Det er satt av 3 samlinger i kirken vinter/vår 2018
Kveldene vil bestå av spennende foredrag, mat og sang.
Kveldene avsluttes med kveldstanker.
Mandag 29.januar kl 20.00
Mandag 26.februar kl 20.00
Mandag 23.april kl 20.00

Tilbake