JUL I KIRKEN - NB PÅMELDING fra mandag 14.12.kl.0900


Julaftens og juledags gudstjenester får begrensede plasser, og krever påmelding - det gjøres HER. Den gode nyheten er at julaften også blir streamet og tilgjengelig på et tidspunkt som passer deg.

 

Påmelding åpner mandag 14.desember kl.0900, og gjøres ved å klikke HER

24. desember -julaftengudstjenester i Madlamark kirke. 

kl 13.00 

kl 14.00

kl 15.00

kl 16.00 (hvis behov)

 

25.desember, juledag, kl.1200: Høytidsgudstjeneste. 

 

Forbehold om forandringer 

 

Fyldigere informasjon:

Kort julegudstjeneste når det passer deg.

Selv uten rom i herberget ble Jesus født – selv med korona og strengt smittevern så blir det jul! Også i Madlamark kirke.

Julaften blir det flere svært korte gudstjenester i Madlamark kirke, med begrenset plass. I skrivende stund vet vi ennå ikke om vi får lov å ha 50 eller 200 tilstede i hver samling.

Det vi vet er at det blir korte gudstjenester på 25-30 minutter med fokus på julestemning, julesang/musikk, juleevangeliet og juleglede, med god smittevask mellom samlingene. Tidspunkter er kl.1300, 1400, 1500, og kanskje kl.1600. Grupper fra Madlamark skolekorps, fra MadlaTweens, og solister deltar.

Vi vet også at det blir påmelding til disse samlingene – den åpnes digitalt via www.imarka.no mandag 14.desember kl.0900. Har du ikke mulighet til å melde på digitalt, ring eller send en mail fra samme tidspunkt. I påmeldingen vil de endelige tidspunktene være tydelige, og fulltegnede gudstjenester ikke mulig å melde seg til.

Og vi vet at samlingen blir filmet og streamet og tilgjengelig på menighetens Youtube-kanal fra kl.1300 på julaften. Du kan da samle familien rundt TV / PC og se en kreativ og stemningsfull julesamling på det tidspunktet som passer dere best. Før middagen? Mellom middag og pakkene? Som et pusterom sent på kvelden? Men det aller fineste er å være tilstede i kirken – meld på din kohort snarest når påmeldingen åpner.

Juledag er det høytidsgudstjeneste kl.1200. Også den med påmelding.

Det blir jul!

 

Tilbake