Trosopplæring for ditt årskull (0-12 år)


Velkommen!

Alle døpte i Madlamark menighet vil få invitasjon i posten til årlige samlinger for å bygge et fellesskap med hverandre, og for å bli kjent med den kristne tro. Alle aktivitetene er åpne for de som ønsker det, selv om du ikke er døpt i Den Norske Kirke.

Du kan registrere deg her for å få elektronisk invitasjon i tillegg til brevpost, eller hvis du bor utenfor Madlamark sokn, eller har barn som ikke døpt. Registreringen brukes kun til å sende invitasjon, og er ikke en påmelding til arrangement. 

Les mer om trosopplæringen

 

Babysang

Mandager  kl. 11.00. kan foreldre med barn som er født i 2024 komme i kirken og treffe andre med babyer på samme alder. Vi pleier å ha det ganske så kjekt i sammen! 

Les mer

Dråpegudstjeneste

Husker du dråpen? Den som ditt barn fikk ved dåpen? Den som skulle henges opp i kirkerommet? Du får invitasjon til å hente den - og det er med glede vi inviterer dere til Dråpegudstjeneste.

Påmelding og mer informasjon 

Fra sans til samling

Velkommmen til sansesamling for de nyskjerrige 2 åringene sammen med nyskjerrige voksne.

Påmelding og mer informasjon

Krøllekveld

Treåringene møtes til krøllekveld. Vi spiser krøllegrøt og hører fortellingen om sauen som ble funnet igjen. På denne samlingen får du din egen barnebibel!

Påmelding og mer informasjon 

Fest på slottet

Sammen med en voksen er 4-åringen invitert til kirken vår for å høre om hva det vil si å være prins eller prinsesse i Guds rike. Vi synger, leker, lager noe fint og spiser god mat. 

Påmelding og mer informasjon 

Kirkerottene

Det er kanskje litt skummelt å komme inn i det mørke kirketårnet etter å ha fulgt rottebæsj-sporene hele veien fra inne i gangen i kirken? 

Har du spist rotteboller noen gang?

Påmelding og mer informasjon            

Førsteklasses start

Å begynne på skolen kan være litt skummelt, ganske spennende, men mest veeeldig kjekt. Det er som å bla om til et nytt kjekt kapittel i en bok. Særlig går det an å glede seg til å få nye venner. Mange av dem vil du møte i kirken på Førsteklasses Start.

Påmelding og mer informasjon 

Helt førsteklasses

Vi henter dere på skolen i SFO-tiden, så samles vi i kirken for å utforske bibelhistoriene knyttet til påske. Vi spiser sammen og lager noe fint. 

Påmelding og mer informasjon 

Påskekalender

Vi lager påsken i lego. 

Påmelding og mer informasjon

Tårnagenter

Vi gårpå pilegrimsvandring, noe du kanksje ikke har vært på før?  Du vil få mulighet til å være en av de få i Madlamark som får klatre opp i kirketårnet. Ellers blir det fortellinger, lek og morro - og mat for agenter!

Påmelding og mer informasjon

Klubben

Velkommen til Klubben alle 4. og 5.klassinger! Vi  hører spennende fortellinger fra Bibelen, vi  har konkuranser, leker, og vi  spiser litt mat sammen.

Les mer

Lys våken

Har du overnattet i en kirke før? Hva vil det si å være lys våken?

Påmelding og mer informasjon 

Kode B

Ikke så lett å forklare, akkurat... Og koder skal jo være litt vanskelige! Det viktigste er at de lar seg løse - og det gjør Kode B! 

Kode B handler om å låse opp den aller viktigste koden i livet - den som gjør at jeg forstår hvem jeg selv er. Og Gud, da. Det er nemlig en nær sammenheng, der. 

Påmelding og mer informasjon 


Menighetspedagog
Jane Brynie Baltzersen
51 59 93 54
91 77 40 63
Send e-post

Kateket
Christian Tvedt
922 41 274
Send epost

 

Tilbake